2012. szeptember 1., szombat

Vakolás 1.

Két hétig szabadságon voltunk, ami sajnos holnap véget ér, nem sokat tudtunk pihenni, de legalább kicsit gyorsabban haladtunk a házzal. Az elmúlt napokban Dani bácsi csak vakolt, vakolt és vakolt (néha a konnektorokat is elfelejtette - kihagyni :P)...mégsem értünk a végére, pedig egyenlőre az alapvakolat készül csak. A szoba elkészült, a fürdőben és wc-ben viszont egyenlőre csak a szellőző vakolat van meg (1,2m magasságig). Viszont így már teljesen más a szoba, eltűnt a romkocsma hangulat, amit pedig egészen megszerettünk :)

Egyik oldalról...

És a másik oldalról

És hogy ne feledkezzünk el a kertről, most a zöldségek helyett egy gyümölcsös képpel készültünk mégpedig barackossal. Mivel sok gyümölcsfa van, így idén muszáj lesz kipróbálunk milyen a saját pálinka, szóval elsőként a barackkal próbálkozunk, minden másnap egy kosárnyi összejön, természetesen csak az egészségesek kerülnek a hordóba:



2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ház, nagy kert, sok gyümölcs, hozzáillő kosárral és sámlival! :) Nagyon szuper, hogy boldog tulajdonosai lehettek, gratulálok!
    Ilyen használati tárgyak, mint a sámli is jártak egyébként a házhoz?

    VálaszTörlés
  2. Kedves Tooodi, még egyszer köszi a dícsérő szavakat! A házzal együtt valóban néhány régiséghez is hozzájutottunk, többek között a sámlihoz :)

    VálaszTörlés